Svært at finde hostingleverandør?

Svært at finde hostingleverandør?


Hosting er et fælles begreb for IT og services som ikke ligger inhouse. Det ligger typisk i et datacenter hvor man så kobler sig op til den hostede ydelse.

Skal du bruge hosting så skal du skelne mellem webhosting og IT hosting.

Webhosting er den slags hosting der er tilknyttet din hjemmeside. Det kan være et webhotel, en webserver, virtuel server og selvfølgelig det der gør din hjemmeside nem at huske: domænenavnet. Du kan finde et godt og stabilt webhotel her.

IT hosting er typisk systemer som du bruger i din IT. Det kan være mail og kalender løsninger, økonomisystemer, kundesystemer, fil servere og den slags. Du kan finde gode hosting leverandørere her.

Fælles for hosting glæder det at du skal vælge en leverandør der er stabil og har erfaring.

Webhosting bruges som sagt til hjemmesider og da virksomhedens hjemmesides formål er at sælge mere, er det vigtigt at serveren er optimeret til at svare hurtigt, at leverandørens teknikkere kan reagere 24-7 hvis noget går galt, og at du har en god support ved hånden der kan hjælpe dig hvis noget går galt.

Hosting af IT løsninger kræver at leverandøren har klient kendskab – dvs. de skal vide hvilke problemer det er du sidder med på kontoret, hvordan de får printeren til at virke, hvordan de fejlretter på jeres internet.