Cykeltrailere efter behov

Cykeltrailere efter behov


Der findes mange forskellige typer cykeltrailere i forskellige størrelser, farver, former og til forskellige formål. Skal man bruge en ganske almindelig cykeltrailer, hvor man nemt kan transportere ting fra A til B på sin cykel, er en Lux cykelanhænger med 20” hjul et godt eksempel. Denne type cykeltrailer skal monteres på sadelpinden/sadelkampen, og er lavet af en stål cykelramme. Dette betyder, at den er god og robust, og med et rumindhold på 90 liter, er der rig mulighed for at transportere meget ad gangen. Denne smarte cykeltrailer koster lige nu kun 1.199,00,- med gratis fragt, og har farven sort.

 

Hvis denne type er for stor, kan man få en mindre model fra producenten Braucke. Cykelanhænger Basic med 12” hjul har en bæreevne på 60 kg, og har en 60 liters vogn. Denne model monteres ligeledes på sadelpinden/sadelkampen og koster omkring 1.050,00,- på tilbud med gratis fragt.

 

Lux har også lavet den samme store model i en lille 60-liters størrelse, som har samme egenskaber som Brauckes, og koster det samme.

 

Hvis man derimod står og mangler en lille og praktisk cykelanhænger, som er god til indkøb og er inklusiv et smart beslag, kan man prøve anhængeren Donkey Shopper sort/grafit fra Winther. Denne cykeltrailer fungerer som en slags bagagerum til din cykel, som nemt kan sættes bag på din cykel. Denne model klare op til 40 kg, og fås med sort stel, sort kasse samt rød presenning. Der er en praktisk og smart gitter, som kan fungere som en slags rumdeler, hvis man ikke ønsker kun at have ét stort rum. Hos cykelpartner.dk kan du finde mange cykeltrailere.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *