Din stil dette efterår

Din stil dette efterår


For mange kvinder kan det være svært at følge med i de trends modehusene præsenterer hver sæson. Derfor kan det anbefales at have få, klassiske stykker tøj i skabet, der er basis. Tøj som kan bruges lige meget, hvilke trends der præger sæsonen.
Derudover kan man købe tilkøbstøj, så man nemt kan følge de trends der er på mode.

Lige nu er sommeren snart på vej væk, og det betyder, at sommertøjet så småt skal pakkes væk. I samme omgang skal man have fyldt skabet op med nyt efterårstøj. Nedenfor er det kort beskrevet, hvad der bliver moderne af tøj og smykker til kvinder i efteråret.

Trends efterår 2012

Er man til den feminine stil, skal man i dette efterår ikke spare på alt hvad der hedder perler, pailetter, glimmer. Lad endelige den indre prinsesse få lov at gå amok med halskæder i sølv, nederdele i tyl og høje hæle.

Er man mere til den rå stil, hvor den sorte læderjakke og de rå smykker i sølv virkelig er favoritter skal man blive ved i denne sæson. Alt i læder bliver mere populært end nogensinde. Det er i alle former og farver, at læderet er trendy. Og kombinér gerne flere mørke farver for at få et råt og dystert look.

Kan du derimod allerbedst lide at holde din stil enkelt og bevare det klassiske look, skal du fyre op for dit yndlings jakkesæt til efteråret. Brug den matchende top og bund og tilsæt sølv smykker i store mængder.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *