Find de rigtige strikkepinde til dit alpaca garn

Find de rigtige strikkepinde til dit alpaca garn


Det er populært at strikke og være kreativ som aldrig før, og i dag er det almindelige bomuldsgarn ofte blevet for kedeligt, og mange søger alternative typer af garn og garn af bedre og mere lækker kvalitet. Et godt bud, hvis du søger en lækker og blød garn, er alpaca garnet, som har en lang række af positive fordele over mange andre garntyper.

Vælger du at strikke med alpaca garn, skal du på samme måde som ved alle andre garntyper være sikker på, at du vælger den rigtige type og størrelse af strikkepinde. Pindenes størrelse har nemlig stor betydning for resultatet af det, du strikker. Ofte står der på indpakningen af garnet, hvilken størrelse af pinde, der er velegnet til den enkelte type af garn. Reglen er, at du tykkere og fyldigere garnet er, jo tykkere bør din strikkepind også være.

Denne regel kan du dog se bort fra, hvis du ønsker en mere unik strik. Bruger du en tynd strikkepind, bliver din strik tæt, og jo tættere og tykkere garnet er, jo tættere en strik får du. Ønsker du derimod en meget fyldig og mere løs strik, skal du vælge en tyk strikkepind, som både kan bruges til det tykke garn, men også til tyndere garner, så du får en luftig strik med huller i.

Alt efter hvad du strikker, skal du også tænke på længden på dine strikkepinde. Hvis du for eksempel vil strikke et stort tørklæde eller en trøje bør du bruge lange strikkepinde, eller en rundpind, hvor du ikke risikerer at løkkerne falder af i enderne.

Både dine strikkepinde og dit alpaca garn kan købes hos de fleste garnforhandlere eller hos mange forhandlere på internettet. Søg vejledning i butikkerne, hvis du er i tvivl om, hvilke strikkepinde, du skal vælge.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *