Gør hjemmet mere sikkert

Gør hjemmet mere sikkert


Rigtig mange mennesker der har været udsat for indbrud føler sig ikke længere trygge i eget hjem. Tankerne om at der måske er ubudne gæster når du kommer hjem en sen aften eller simpelthen frygten for indbrud mens man er hjemme. Disse tanker kan nemt komme til at fylde hele hverdagen for der er desværre en tendens til flere voldsomme indbrud i Danmark.

Lad os kigge på de ting der kan  gøre dit hjem mere trygt. Indbrudstyve er sjældent trygge ved at lave indbrud og jo mere utrygt du kan gøre det des bedre. En indbrudstyv vil for alt i verden undgå fanget af politiet. Kan du øge den sandsynlighed, slipper du for indbrud..

Når du gør det svært at bryde ind, så stiger risikoen og frygten hos tyven. Begynd med at lede efter steder hos dig, hvor det er nemt at bryde ind, og find ud af hvordan du sikre dem bedre. Det skal selvfølgelig ikke sikres så meget at dit hjem kommer til at ligne en fæstning eller et fængsel, men præcis nok til at der risiko for at tyven opdages i ugerningen. Du kan udskifte dine greb på vinduerne så de kan låses indefra, og hvis du alligevel er i gang med en ombygning, så spørg tømreren hvad han ellers kan gøre for at indbrudssikre dine vinduer.

Når nu dine indgange er sikret, så kan du kigge på hvad der ellers kan skabe tryghed. Det er ikke ualmindeligt i danske boliger. Ikke nok med at optagelserne fra overvågningen kan bruges i forbindelse med opklaringen, så er de også med til at øge risikoen hos indbrudstyven samt skabe tryghed hos dig og din familie. Hvis du slutter videoovervågningen til internettet kan du logge på den ude fra f.eks. via din mobiltelefon. Og er der ikke tale om falsk alarm, kan du hurtigt anmelde inbrudet til politiet.