Kort om Cykeltilbehør

Kort om Cykeltilbehør


Når vi hører ordet cykeltilbehør, hvad indebærer det så? Cykeltilbehør kan spænde vidt fra et par skruer eller et regnslag til din cykel.
I nutidens Danmark er vi som mennesker blevet meget fokuseret på det at have rigeligt med materielle ting. Blandt andet for at ophøje os selv, men også fordi vi forbinder det med tryghed. Når vi omgiver os med disse ting, får mennesket en følelse af selvtilfredshed, en følelse af at det har vi gjort godt.

Kategorier:
Tilbehør til mad, tilbehør til tøj, tilbehør til motorkøretøjer, tilbehør til babyer, tilbehør til dyr, jeg kunne nok blive ved i en uendelighed. Men når nu vi har fået kategoriseret alle de ting vi ikke ved hvor vi skal kategoriserer under tilbehør, kan vi begynde at brække det ud i nogle mindre stykker.
Cykeltilbehør er for det meste forbeholdt cykelentusiasten eller Hr. Manfred når han har fri fra arbejde og gerne vil dyrke sin hobby i fred og ro.

Størrelse og hyppighed:
Som jeg nævnte tidligere kunne tilbehør være mange ting, men for at dele det op i lidt mere overskuelige bider, så kan vi sige at der findes tilbehør efter størrelse og efter hyppighed. Med størrelse mener jeg at tilbehør findes i nogle helt små dimser og skruer til de virkelig store ting som f.eks. en cykeltrailer.
Men cykeltilbehør kan også deles op i hyppighed, altså hvor ofte det er nødvendigt. F.eks. en cykel slange, den skal med jævne mellemrum udskiftes fordi man især som cykelentusiast kommer ud for at punktere ligeså vel ved vi at bremseklodser heller ikke varer evigt, men dog længere på en almindelig cyklist cykel end en seriøs cykelrytter.
Så alt i alt, cykeltilbehør, er alt det der er tilbehør til en cykel.