Kvindelige modetendenser denne sommer

Kvindelige modetendenser denne sommer


Sommeren bliver en fest af farver og mønstrer, når kvinderne klæder sig på. Det er nemlig farver i de fleste afskygninger, som modemagasiner, catwalken og bloggere har hypet til at være in denne sommer.

Det er først og fremmest de to P’er, som kvinderne bør købe tøj efter, når de tager på sommershopping i butikkerne eller online. P’erne står for pang og pastel, hvilket betyder, at tøjet gerne skal være i prangende, skrigende farver eller fine, sarte pasteller.

De prangende farver er gerne elektrisk blå, postkasserød eller solgul. Alle farver der passer perfekt til sommerbrun hud samt farver, der hellere end gerne må mixes på tværs af hinanden.

Derudover er pasteller også meget fremme denne sommer. Flere steder sælges billige og fine skjorte, sommerkjoler, toppe mv. i butikkerne. Det er gerne mintgrøn, sart blå og den lyserøde, som er at finde på hylderne. Flere steder er der allerede nu udsalg på de udvalgte varer.

Kjoler – korte og maxi

Når der er styr på hvilke farver, som passer bedst til sommeren, så er det med at finde ud af, hvilke modeller man gerne vil have. Og hvad passer bedre til sommer end sommerkjoler i både korte og lange modeller?

Specielt de lange maxikjoler er for alvor dukket op på catwalken, i modemagasiner og på blogs verden over. Dette skyldes selvfølgelig først og fremmest dens skønhed, samt det at den er super praktisk. Den kan nemlig nedtones og omvendt alt efter, hvad den skal bruges til.

Maxikjoler er også gode, fordi langt de fleste kvinder kan bære lange kjoler.