Overraskende godt hundefoder

Overraskende godt hundefoder


Jeg har hørt flere hundeejere have svært ved at finde noget hundefoder som passer godt til deres hund. Det havde vi også. Vi har ledt og ledt efter noget godt hundefoder til vores Australian Shepherd. Den har lidt lidt sart mave og derfor har det været rigtig svært at finde noget i den jungle af produkter der er på markedet.

Vi har prøvet både helt almindeligt hundefoder, meget dyrt hundefoder til sarte maver men lige meget hjalp det.

Men ved agility konkurrence sidste efterår faldt jeg i snak med en familie som havde brugt mærket Olivers i gennem længere tid. Via hjemmesiden snoops.dk fandt vi den webshop der solgte det billigst (det var faktisk Olivers selv).  Vi bestilte en pakke Adult Fish og det har vi ikke fortrudt. Sally, som vores hund hedder, trives virkeligt med det. Pelsen er flot og maven har det fint.

Derudover er det også væsentligt billigere end det foder vi har købt før i tiden. Vi sparer vel en 70-100 kr. pr. pakke. Ved at handle online er der levering til vores egen hoveddør inden for et par dage. Det er altså rart når en pose vejer 14-15 kilo.

Jeg ved selvfølgelig godt at det er helt forskelligt fra hund til hund, hvilket hundefoder der er godt eller skidt. Men jeg kan klart anbefale Olivers hundefoder.