Pas godt på dine smukke krøller

Pas godt på dine smukke krøller


Rihanna har dem, Sarah Jessica Parker har dem, Tyra Banks har dem. Har du dem også? – Så skal du være lykkelig! Krøllet hår kan være noget af det smukkeste, men hvis det ikke plejes ordenligt, kan det blive en katastrofe.

Hvis du er i tvivl om hvordan dit hår bør plejes, kan du altid spørge din frisør. Han eller hun vil med glæde guide dig igennem dine hårproblemer, og hjælpe dig med hvilke produkter du bør købe. Typiske problemer for krøllet hår er, at det nemt kruser og føles livløst. Hvis dette er tilfældet, bør man pleje det ugentligt med en god og intensiv hårmaske, som giver massere af shine, beskyttelse og ikke mindst smukke og velplejede krøller. Prøv John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer (15 ml. til 215,00,-). Denne hårmaske er af fugtgivende dråber, som er perfekt til tørt og kruset hår. Dette hårprodukt er af økologiske planteolier og indeholder ingen parabener. Man kan eventuelt supplerer med shampoo, balsam og andre produkter i samme hårserie, for sundt og lækkert hår. De dyre dråber fås ofte på tilbud på forskellige hjemmesider, som forhandler med hårprodukter.

Andre gode råd mod tørt og kruset hår er, at man skal undgå at bruge for meget shampoo, da det ofte udtørrer håret. Vask kun håret når det er nødvendigt, og helst max 2-3 gange om ugen. Du skal rede håret mens det stadig er vådt eller fugtigt, da det kan være skadeligt at rede i meget tørt hår. Dette kan kun forværre hårproblemet. Undgå at tørre håret helt tørt med hårtørrer, og lad det hellere lufttørre. Når du tørrer håret med håndklæde, skal du passe på med at ’gnubbe’ for meget, da det filtrer og kruser håret endnu mere.  

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *