SMS lån

SMS lån


Moderne teknologi har gjort det nemmere at låne penge end nogensinde før. Et af de nyeste skud på stammen er de smarte SMS lån. Med et SMS lån kan næsten alle låne penge. Det eneste der kræves, er en mobiltelefon med internetadgang.

Når man tager et SMS lån, er der tale om forbrugslån. Det betyder, at man kan bruge pengene på lige det, som man har lyst til. Der er ikke noget, der er for stort eller noget, der er for småt.

 

Hvilket SMS lån skal man tage?

Her er ikke noget entydigt svar. Det må siges at komme meget an på, hvor mange penge man gerne vil låne med SMS lånet. Et SMS lån gør det muligt at låne alt mellem 2.000 og 200.000 kr., og ikke alle lån har den samme rente. Renten er normalt lidt højere, hvis man vil låne et småt beløb – se oversigt over dem her.

Det er heller ikke alle udbydere, som tilbyder lige gode renter. Der findes en hel del udbydere, som har meget høje renter på lånene. Disse udbydere vil reklamere over alt med deres SMS lån, men man skal se sig godt for, inden man vælger sin udbyder.

 

En god udbyder af SMS Lån

Når man har fundet en udbyder, der tilbyder en god rente, er man klar til at anmode om lånet. Det foregår således:

–          Man skal give sine personlige oplysninger samt oplysninger om kontonummer.

–          Herefter skal man sende bilag, som kan påvise, at man har en fast månedlig indtægt, hvilket er et krav for at kunne låne pengene.

–          Nu kan der anmodes om lånet. Banken vil højst sandsynligt bruge et par timer på at behandle anmodningen. Allerede dagen efter kan pengene være at finde på kontoen.

SMS lån er blandt de hurtigste låneformer.

 

Generel information om Kviklån på http://www.laaninfo.dk/lantyper/kviklaan/

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *