Vækst firmaet med elektronisk planlægning

Vækst firmaet med elektronisk planlægning


Kunne du godt tænke dig at øge effektiviteten i dit firma? Svaret på dette vil for de fleste firmaer hedde: ”Ja tak”. En måde, hvorpå man kan vækste sit firma og øge effektivitet, er gennem produktion af planlægning. Elektronisk planlægning gør alting nemmere for alle parter. Medarbejderne, som skal udarbejde lønsedler, planlægning og andet, vil få en forenklet hverdag, hvis deres arbejde blev digitaliseret. Det vil altså være slut med at skrive lønsedler og vagtplaner i hånden, så gør den administrative del af firmaet en tjeneste og gå over til elektronisk planlægning.
Medarbejderne vil også få et meget større overblik over både timeplaner og lønsedler. En anden måde, man kan skabe vækst på, er ved at øge produktionen, og det kan man gøre gennem tidsregistrering. Hvorfor det er en god idé at bruge elektronisk tidsregistrering vil blive gennemgået i det næste afsnit.

Tidsregistrering kan øge effektiviteten og skabe vækst

Det har altid fungeret fint, at medarbejdere stempler ind, når de kommer og stempler ud, når de går hjem. Denne løsning med stempeluret har været til i rigtig mange år, men det er ikke uden grund, at rigtig mange firmaer er begyndt at anvende elektronisk tidsregistrering. Stempeluret kan nemlig med fordel have rigtig mange forskellige funktioner, som man ikke tænker over i hverdagen. Det ganske almindelige stempelur kan fortælle dig som arbejdsgiver, hvornår medarbejderen er kommet, hvornår de er gået til pause, og hvornår de er gået hjem. Dette er også ganske fint, men det er på ingen måde det mest optimale. Med en digital tidsregistrering kan der blive taget hensyn til mange andre parametre. Du kan blandt andet holde styr på ting som blandt andet overtid, flekstid, ferie og diverse tillæg. Derved bliver det igen nemmere for den administrative afdeling, som nu ikke skal ind at beregne alle disse ting manuelt. Det eneste, som de nu skal, er at kontrollere timeplanen, som er blevet lavet gennem den digitale tidsregistrering, hvis dette stemmer overens, så skal timeplanen blot godkendes, og så er der ikke mere arbejde i det. Dette resulterer i en meget mindre arbejdsbyrde for den administrative afdeling, hvilket resulterer i, at du kan vækste dit firma via tidsregistrering.

Tidsregistrering øger farten og kan anvendes på farten

Hvis du har medarbejdere, som er udstationeret andre steder end på den fysiske arbejdsplads, så kan du også få tidsregistrering på mobileenheder. Dette er utroligt smart, da det giver dig mulighed for at holde øje med de medarbejdere, som ikke befinder sig fysisk på arbejdspladsen. Appen til tidsregistrering er designet utroligt enkelt, så den kan anvendes af alle. Udover dette, så afhænger den ikke af en stabil internetforbindelse, hvilket vil sige at informationer altid kan blive delt på trods af, hvor medarbejderen befinder sig.
Hvis tidsregistrering og elektronisk planlægning lyder som noget, der kan optimere dit firmas vækst og produktivitet, så kan du med fordel lære mere om tidsregistrering.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *