Videoovervågning og sikkerhedsløsninger

Videoovervågning og sikkerhedsløsninger


I mange år har videoovervågning været en sikkerhedsløsning, der har stået alene. Men siden de digitale HD-overvågningskameraer er kommet til, har billedet ændret sig markant. I dag er det nemlig blevet muligt at integrere videoovervågning i andre former for sikkerhedssystemer og alarmsystemer, eksempelvis brandalarmer og tyverialarmer.

Når du kombinerer overvågning med andre alarmsystemer, opnår du det optimale udbytte ved begge systemer. Hvis der eksempelvis er indbrud, registrerer både din tyverialarm og videoovervågningen det. Tyverialarmen med en hyletone og en automatisk besked til vagtcentralen, og videoovervågningen dokumenterer det hele i billeder. Det er en god ide i forhold til forsikringen, fordi du kan se, hvad der bliver ødelagt og stjålet, men det er også en god ide, fordi det forøger chancerne for at finde tyven og anholde vedkommende.

Så hvis du integrerer dit alarmsystem med videoovervågning, er du altså ret godt stillet.

Se med og dokumenter, mens det sker

Hvis du bruger HD-kameraer til videoovervågning af enten din virksomhed eller dit hjem, kan du tilmelde dig en super smart ordning, hvor du automatisk får besked, hvis der sker noget, samtidig med at du kan se det hele online.

Det foregår ved, at du får en besked enten via mail eller sms, og så kan du følge med online og se, hvad der sker via dit overvågningskamera.

Du kan enten få en pakkeløsning, hvor sikkerhedsløsningen er standardiseret, eller du kan få en skræddersyet sikkerhedsløsning, der passer til dine behov. De fleste sikkerhedsfirmaer tilbyder efterhånden begge dele, så der er gode løsninger at hente fremover.

På internettet er der adskillige forhandlere af videoovervågnings tilbehør og udstyr, som sælger forskellige typer kameraer. Priserne varierer meget, men du kan forvente, at et digitalt HD-kamera til overvågning koster mindst et par tusinde.