Flyt ud på et kontor

Flyt ud på et kontor


Er du soloselvstænding og arbejder fra privaten vil dagen komme hvor du overvejer at rykke virksomheden ind på et kontor.

Afhængigt af dine planer for vækst, kan et kontorhotel være et fantastisk sted at flytte hen. Her får du partnere du kan udnytte hinandens kompetencer med. Det er usædvanligt der ikke er fællesarealer så som kantine, mødelokaler, bad og toiletter og måske en reception. Der bliver klaret de praktiske vedligeholdelsesopgaver som rengøring – det eneste du skal, er at flytte ind.

På et kontorfællesskab er der helt naturligt et netværk af andre iværksættere med i kontorlejen. Du behøver nødvendigvis ikke se på hvilke brancher de er. Forskelligheden i dit netværk er signifikant – du bør stadig prøve at få dig indsigt i hvor aktive netværkere de er. Ring til nogle af firmaerne og spørg ind til deres netværk.

Når du leder efter et kontorlokale at leje, kan du med fordel lede i trykte medier. Det er et fint sted at lede efter sådan noget, fordi mange ejere af kontorhoteller endnu ikke bruger at bruge nettet.

En anden ting du kan gøre er at spørge dine bedste samarbejdspartnere. Det kan være de står med et kontor der er ledigt eller bor på en adresse som er godt for dig. Det vil føre jeres makkerskab endnu tættere og sikkert forøge din ordre tilgang. Men sørg for at få afstemt jeresforventninger inden du flytter ind. For selvom I er gode sparringspartnere kan det være I arbejder forskelligt, og hvis ikke de kan forenes, vil det bringe jeres samarbejde i fare.