Hvem sørger for papirarbejdet, mens du og dine ansatte holder fri?

Hvem sørger for papirarbejdet, mens du og dine ansatte holder fri?


Hvem sørger for papirarbejdet, mens du og dine ansatte holder fri?

I en virksomhed eller på et kontor er der ofte dagligt mere en én person. Det betyder at der er mere end én person til at gøre opmærksom på brand, vandskader eller uønsket besøg. Men hvem passer egentlig på kontoret efter fyraften? Mange indbrud eller hærværk i butikker og på kontorer sker oftest om aftenen eller natten, når ballademagerne ved, at der ikke er nogen. Ønsker du at passe godt på din virksomhed, mens du og dine ansatte ikke er der, er erhvervs tyverialarmer alt du behøver at vide mere om.

Samme sikkerhedssystem med flere funktioner

Meget kan nå at gå galt på én og samme nat og der er dermed meget man kan ønske at sikre sin virksomhed, butik eller kontor mod. Dette kan for eksempel være vandskader, som i værste fald kan ødelægge vigtige papirer, som ikke kan erstattes. Derudover kan det ødelægge dyre møbler eller IT-udstyr og produkter alt efter hvilken butik eller  der er tale om.

Derudover er en anden forfærdelig hændelse, som kunne ske at opstå, brand. Uden en brandalarm eller røgalarm kan alt det en virksomhed har bygget op, forsvinde på få minutter. På samme måde kan varer og produkter forsvinde, hvis en indbrudstyv har held med at komme ind.

Sikring mod alle disse uheld kan anno 2013 findes i ét og samme sikkerhedssystem hos stort set alle udbydere på markedet. Dette betyder vandsensorer, videoovervågning og røgsensorer i ét og samme system, så du og dine ansatte har mulighed for at hindre enhver situation inden der forårsages skade.

Her finder du den bedste løsning til dig

Der findes mange udbydere på markedet som tilbyder sikkerhedssystemer specielt designet til butikker, virksomheder, kontorer og lignende. Ønsker du at se markedet an inden du tager kontakt til et firma, kan du bruge din søgemaskine og derfra finde frem til relevante informationer via internettet.

Ved at indtaste ’erhvervs tyverialarmer’, vil du finde frem til et utal af forskellige funktioner, pakkeløsninger og priser fra mange forskellige firmaer. En af disse er Protech Alarm og Sikring som tilbyder tyverialarmer til virksomheder der er forsikringsgodkendte.

Her hører installationen med til købet til en lav ydelse, så du ikke skal røre en finger.

Foretag en sikring hurtigst muligt, så du og dine ansatte kan sove trygt og godt om natten.